Популярний український співак Михайло Хома, якого знають і люблять під псевдонімом Dzidzio, візьме участь у довгоочікуваному шоу "Маска" з Володимиром Остапчуком, яке вже незабаром стартує на каналі "Україна".

Читайте Знай в Google News!

Спеціально з цього приводу співак заінтригував своїх шанувальників вельми цікавим зверненням. Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Хоми в мережі Instagram.

Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram

"Пора відкрити секрет! Я став зірковим детективом в оригінальному гіпер-шоу "МАСКА", яке скоро вийде на каналі"Україна"! Будете дивитися і допомагати мені відгадувати зірок, які ховаються під масками?", - підписав публікацію Михайло Хома.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мегапопулярний співак виступить в ролі одного із зіркових детективів, які разом з телеглядачами відгадуватимуть, які знаменитості ховаються під масками.

"Я з нетерпінням чекаю на початок зйомок грандіозного шоу "Маска"! Коли мене запросили зірковим детективом, звичайно ж, я переглядав оригінальний формат шоу в інтернеті і був вражений, наскільки грандіозно там все виглядає! Від нашого шоу очікую не менш масштабної постановки. Хочу вам сказати, що з дитинства дуже добре вгадував всі загадки, і в грі в хованки всіх знаходив дуже швидко. У мене дуже хороша інтуїція, і я сподіваюся, що всіх відразу вгадуватиму, навіть без підказок!", - розповідає DZIDZIO.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, DZIDZIO, Федишин і Пономарьов влаштували святковий трійничок: "Хоч в Гестапо нас...".

Як повідомляв Знай.иа, дружина Дзідзьо зворушливо привітала коханого архівними фото з-під вінця: "Прости, я запізнилася на весілля".

Знай.иа писав, дружина Dzidzo нарешті вийшла з тіні, від такої кожен втратить голову: "Я тобі не мамка!".