Популярна українська співачка, суддя шоу "Голос" Тіна Кароль, після того, як вся країна дізналася про її головну роль для журналу-книги "Vogue", постала перед шанувальниками в дуже гарячій позі.

Читайте Знай в Google News!

Тіна опублікувала фото, на якому можна помітити небезпечну позу. Фотограф зловив співачку зі спини і показав її сідниці у всій красі.

Про це стало відомо завдяки публікації Тіни Кароль на своїй офіційній сторінці в мережі Instagram.

Публікація Тіни Кароль, фото: Instagram
Публікація Тіни Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"#fashionkiller, @monotofficial dress, @to_be_accessories gloves Fabulous ph, @karginaki, #tinakarol #тінакароль", - ось такими тегами підписала знімок Тіна.

Як можна помітити, співачка не залишила жодних підписів, окрім тегів, і вирішила дати своїм підписникам простір для роздумів. На опублікованих кадрах можна побачити Тіну в чорній міні-спідниці і чорному топіку. На голові Тіни її чарівний білий колір і коса з дредів.

Шанувальники почали активно коментувати свіжу публікацію: "Матінко, я осліпла від такої краси"; "Я палаю"; "Я вже всякий раз кавою подавився"; "Ось як можна бути такою красивою".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки видала пікантну деталь.

Як повідомляв Знай.uа, конкурентка Фреймут тремтячими руками показала тест з смужками: "Ой, дівчатка...".

Знай.uа писав, Тарабарова показала своє двомісячне щастя, заради такого і народжують дітей.