Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу показала, як правильно їсти бургери в кафе і ресторанах, адже, як виявилося, непристойно брати їх в руки, та ще й кусати так соковито, щоб половина інгредієнтів випадали на тарілку.

Красуня, примірявши елегантне вбрання пудрового кольору і позуючи в затишній домашній обстановці, на власному прикладі продемонструвала правила поїдання бургера "за етикетом". Спочатку його варто розрізати на дві частини за допомогою ножа і виделки, а лише потім взяти в руки половинку і насолоджуватися нею, відклавши столові прилади в сторону. При цьому сама Оля, звичайно ж, постелила на коліна серветку, щоб випадково не забруднити плаття.

"Як правильно їсти бургер? Брати в обидві руки і кусати?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ні.

Бургер розрізаємо навпіл. Прибори відкладаємо.

Беремо половинку - і їмо"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".