Популярна українська актриса і телеведуча Сніжана Єгорова обіцяла глядачам зібрати найяскравіших зірок шоу-бізнесу в своєму авторському проекті. Перший, хто потрапив до рук яскравої ведучої, виявився відомий український артист Віталій Козловський, який вже незабаром відповість на всі її запитання.

Відповідне відео буде опубліковано на каналі "Снежная лавина" в YouTube.

Ні для кого не секрет, що вже кілька років поспіль яскрава ведуча Сніжана Єгорова досить таки активно веде творче і ділове життя. Вона займалася питаннями щодо захисту прав жінок і дітей, мала особисті судові кейси, які постійно викликали у аудиторії неоднозначні відгуки.

Люди, які страждали від насильства вдома, а також ті, хто потрапив у важку ситуацію, залишившись з дітьми на руках, аплодували і підтримували Сніжану Єгорову. Однак, знайшлися і ті, хто постійно і без зайвої скромності негативно висловлювалися в її бік.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Проте, екстравагантна ведуча завжди робить так, як вона хоче, і не звертає ніякої уваги на оточуючих. За останні 7 років актриса написала 2 книги, вплинула на зміни законів, а також створила власну громадську організацію та медіа-платформу "GOROD S".

Сніжана Єгорова та Віталій Козловський
Сніжана Єгорова та Віталій Козловський

Крім того, вона створила свій перший мюзикл "Океан ніжності і любові" українською мовою і організувала багато особистих зустрічей і майстер-класів. У лютому минулого року Єгорова вирішила повернутися на акторський шлях, ставши головним персонажем в антрепризі "Ну, здрАсьте!" разом з Ольгою Сумською.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Але через карантин ведуча вирішила піти далі і створити свій новий проект, ток-шоу "СНЕЖНАЯ ЛАВИНА", де обіцяла зібрати всіх яскравих і популярних артистів України. Першим, хто став жертвою непростого характеру Сніжани, був український співак Віталій Козловський.

Зовсім скоро на каналі під назвою "Снежная лавина" ми дізнаємося, чи впорався Віталій Козловський з таким квестом. А тим часом, можна насолодитися анонсом і підтримувати Віталія Козловського.

Нагадаємо, що ведуча Сніжана Єгорова знімає авторський проект, який незабаром вийде в YouTube.

Як повідомляв портал "Знай.ua", актриса і телеведуча Сніжана Єгорова розповіла, як бути матір'ю п'ятьох дітей.

Також "Знай.ua" писав, що актор Антон Мухарський розповів, що його дружина Сніжана Єгорова зробила все, щоб він не бачився з дітьми.