Актриса Марина Сердешнюк, яка зіграла дочку ректора Катю Беркович в популярному серіалі “Свати” виросла і дуже змінилася. Її не впізнали за новою фотографією навіть найвідданіші шанувальники.

Марину Сердешнюк не відразу помітили і запросили в серіл. Їй довелося довгий час зніматися в масовці. Однак, коли Марина постала перед режисером Андрієм Яковлєвим, який якраз проводив кастинг на "Сватів", її доля змінилася в один день. 15-річна на момент зйомок п'ятого сезону Марина стала зіркою просто блискавично. Глядачі запам'ятали її як миловидну блондинку з пухкими щічками, і ось, що з нею стало тепер.

Тепер один з фан-акаунтів серіалу "Свати" опулбліковал нову фотографію Каті. Вона стала шатенкою, сильно схудла, змінила зачіску і стиль. У цій молодій, впевненій в собі жінці важко впізнати колишню Катю Беркович.

В даний час 24-річна Марина активно веде Instagram - блог, виставляючи соковиті кадри-у неї вже більше 26 тисяч передплатників.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Сватів" Кошмал забула про скромність і пустила фанатів до себе у ванну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Женька зі "Сватів" роздяглася до гола і дозволила сонцю лизнути ідеальне тіло.

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Сватів" вразила ангельською зовнішністю, Женьку не впізнати.