Турецько-німецька актриса Нур Феттахоглу відома нашому глядачеві за роллю Махідевран Султан в популярному серіалі "Величне століття".

Зовсім недавно жінка оприлюднила фото своєї дочки на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона людей.

Читайте Знай в Google News!

Широка популярність прийшла до актриси відразу після виходу в світ серіалу "Величне століття. Роксолана", в якому Нур Феттахоглу постала в образі найкрасивішою фавориткою падишаха і матері його старшого сина Махідевран-султан.

Турецько-німецька актриса продовжує зніматися в серіалах і донині, паралельно активно розвиваючи аккаунт в соцмережі Instagram. На новому знімку її 4-річна дочка Еліса постала в майці, рожевій спідниці, шоломі і роликових ковзанах в просторій кімнаті поруч з новорічною ялинкою і подарунками під нею.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Еліса була народжена в 2016 році від бізнесмена Левента Везіроглу, з яким був укладений шлюб за три роки до народження дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Величне столiття": Махідевран і Ібрагім згуртувалися проти Хюррем, чим обернулася інтрига. Чому він не спробував налагодити стосунки з дружиною Сулеймана і не став на її бік?

Як повідомляв "Знай.ua", султан Сулейман "Величного століття" відповів на нападки на адресу дружини: "Варто віддавати належне"

Знай.ua писав, відчайдушний вчинок Хюррем вразив султана Сулеймана до глибин душі: любов була занадто сильною.