Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) зараз будує кар'єру в Російській Федерації. Вона активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно виконавиця презентувала новий кліп на пісню "Страждаємо і любимо" і вона вже встигла стати хітом, адже за п'ять днів відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 1.7 мільйонів переглядів і 7.6 тисяч пальців вгору.

Читайте Знай в Google News!

До цього жінка ділилася свіжими фотографіями з останньої зйомки, а зараз в Stories Instagram опублікувала беззвучне відео, на якому постала в латексному костюмі, залишивши невеликий трикутний розріз декольте.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

42-річна Ані Лорак знаходиться близько декількох вбраних і білосніжних ялинок, і робить кілька повторюваних рухів - підсуваючись до ялини тулубом і "нюхаючи" її, і відсуваючись від неї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак у спокусливому халатику запросила фанатів у гримерку: "Любити". Так що ж краще: стійкий образ, або змінюватися з часом і відчуттями?

Як повідомляв "Знай.ua", Лазарєв знайшов заміну Лорак і образив жінку: "Фальшстарти мене дістали, я тільки зібралася..."

Знай.ua писав, жартівники поглумилися над Ані Лорак - пародія на новий кліп зірки рве мережу. У відео співачка з'явилася ніби на вечірці в якійсь квартирі, вона стала самотньою героїнею заходу, а в кінці кліпу навіть придбала "німб".