Російський музикант Юрій Лоза звинуватив своїх колег Філіпа Кіркорова і Миколи Баскова в тому, що вони не дають більше нікому виступати на новорічних "блакитних вогниках" протягом більше 15 років.

Читайте Знай в Google News!

Лоза стверджує, що інші артисти із задоволенням заповнили б ці ефіри, але "тоді всі почують, що не тільки Кіркоров і басків співають, а є ще артисти з хорошими піснями".

Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube
Філіп Кіркоров, скріншот: YouTube

"Невже ви думаєте, що вони комусь поступляться своїм місцем? Їх же тоді на корпоративи менше кликатимуть. Вони не дадуть нікому туди пробитися. Ось уявіть: Кіркоров зшив 20 костюмів для" блакитних вогників", а йому скажуть, що він буде співати всього 19 пісень, тому що прийшов Лоза зі своїм одним твором. Це буде скандал, забіяка!",- пояснив Лоза.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також артист прокоментував недавній заклик співака Валерія Меладзе бойкотувати зйомки в новорічних телевізійних програмах.

"Я думаю, що його підтримає народ. А ті два десятки "своїх" артистів його проклянуть. У Кіркорова і Баскова по сто ефірів новорічних", — додав він.

Микола Басков, фото Instagram
Микола Басков, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пугачова повернулася до Кіркорова, але Галкін прибіг слідом, довелося засунути в рот.

Як повідомляв Знай. ua, Стоцька і Кіркоров знову разом, колишній Пугачової видерся до рудої бестії.

Також Знай. ua писав, що малюка Кіркорова загризли в Криму і виклали останні кадри в мережу, колишній Пугачової озвірів.