Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс величезну кількість архівних кадрів, показавши, як виглядала до початку блискучої кар'єри в шоу "Ревізор" в 2011 році. Так, артистка продемонструвала і студентські роки, і кардинальну зміну іміджу, і навіть повідала про те, як вирішила переїхати на заробітки в Лондон, будучи юною студенткою - красуні довелося виконувати закордоном досить брудну роботу: вона працювала офіціанткою, вантажником, мила підлоги, а якось ледь не стала повією, хоч все і обійшлося.

Варто нагадати, що зараз Фреймут перебуває в щасливому шлюбі з генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, в шлюбі у пари з'явилося ще двоє дітей: Валерій і Євдокія. Знаменитість вирішила розповісти, як завоювала серце коханого чоловіка і перемогла конкуренток.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Виявляється, роздобути третього чоловіка їй допомогли хороші манери, хоч ситуацію і довелося "взяти в свої руки". У сторіс Ольга доклала і кілька спільних фото їх зіркової пари, а також архівні кадри новонароджених Валерія і Євдокії.

"Найкращі манери, вони не помітні, але вплив від них - вагомий.

Коли я відчула, що подобаюся моєму майбутньому чоловікові і сама вже в нього була закохана, довелося взяти ініціативу в свої руки. Нав'язлива жінка може бути вульгарною, але я була впевнена в собі, бо завядки вивченню етикету знала, як контролювати ситуацію і отримати перемогу.

Як справляти правильне враження, вести гарну цікаву розмову, бути кращою серед конкуренток. Мою любов до етикету довелося відкласти на деякий час, я навіть не думала займатися цим професійно, але у мене народжувалися дітки, були важливі, величезні телевізійні проекти, запускалося моє видавництво.

Але найрідніші продовжували дарувати мені книги з етикету, бо знали - це моя найбільша пристрать. І онсь минулого року на мій день народження Володимир подарував мені навчання в Академії мрії..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".