Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в соцмережі Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Ані Лорак похвалилася теплим фото з друзями, серед яких був і відомий російський співак Філіп Кіркоров. Після гучного розлучення з Муратом, який змінив артистці, вона в соціальній мережі намагається частіше показувати своє щасливе життя. У тому числі вона виставляє знімки з чоловіками і показує колишньому, що не обділена увагою протилежної статі.

"Сьогодні просте людське спілкування набуває особливого сенсу . Нам необхідно зігрівати один одного теплим словом і доброю посмішкою", - написала Лорак.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і залишили в коментарях безліч теплих слів і компліментів як Ані Лорак, так і її друзям і особливому другу Кіркорову, з яким їй періодично приписують роман.

" яка гарна! Слів немає😻", " Хороший друг буде поруч завжди. Таких потрібно цінувати.❤ ️ ", "Блискуче", " Наше Сонце улюблене, Наша Незрівнянна Діва в оточенні друзів ❤️❤️❤️❤️❤️", "найкращі😍 😍 😍приклад справжньої і міцної дружби 😍 😍 😍 бережіть її 😍 😍 така дружба безцінна", " красуня кароліночка ❤ ️ 😍 яка ж у вас чарівна посмішка 😍 посміхайтеся завжди!❤️😘 Вам дуже личить😍 Люблю❤️😘 прекрасного дня Вам!❤ ️ 😘 💋 ", "Ви така красива , Каролін", " Філіпа оси пок покусали😂", " Лорак не внучка Кіркорова?",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, страждаюча Ані Лорак зізналася, хто робить її щасливою.

Як повідомляв Знай. ua, до Ані Лорак прийшло свято, співачка занюхнула ялину, обжавшись латексом.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак підловили з коляскою на прогулянці, щасливий "коханець" не стримував радості.