Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми трьома головними чоловіками, вибравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет. Щаслива матуся показала, як бавиться в блакитній воді її старший син, а після насолоджується манго на піщаному пляжі курорту Марса-ель-Алам. Джамалі також пощастило зустріти на морі народну артистку України, 73-річну Ніну Матвінко, яка приїхала на відпочинок зі своєю сім'єю.

"Дуже круто, що навіть під час пандемії можна відкривати для себе якісь круті місця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ніколи не була в місті Marsa Alam, хоча дуже люблю Єгипет і неодноразово про це говорила.

А тут приїхала і на пустинному березі зустріла Ніну Митрофанівну Матвієнко!
Та й ще і маю змогу з нею плавати 😄

Коли б таке було? 😂"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше