Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, вирішила показати українкам, що танцювати вдома – це легко, приємно і корисно.

Читайте Знай в Google News!

У публікації Олена опублікувала відео, на якому граціозно танцює під заворожуючу мелодію. Невеликий танець Шоптенко запропонувала повторити українкам, і навіть публікує результати та успіхи своїх учениць у сторіс.

"В суботу у нас з вами вийшов томний Ранок з румбою і, сподіваюся, ви отримали свою дозу енергії і ендорфінів ☺ ️ тому що мені було шалено приємно знову з вами потанцювати і перевірити ваші домашні завдання! 😁 💪 😘 І тепер у мене виникло до вас традиційне питання Для інформації на майбутнє. Як вам хореографія? Оцініть складність від 1-3, де 1-легка, 2-середньої складності, 3-складна", - пише Олена.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальниці прийшли в захват від нового відео Олени, відзначили, як захоплюються їй і зізналися, що примудряються танцювати навіть в селі.

" пішла танцювати😊. Зараз в селі, тому включаю музику і танцюю на вулиці) граблі або лопата - відмінний партнер)", "Пані, ніколи не перестану вами захоплюватися. Ви фантастично рухаєтеся і не менш фантастично виглядаєте. Зразок для нас, жінок", " чи будуть ще ефіри?Якщо так то по яких днях?", "Як круто сохран зберігаю", " дивовижно!👍 👍 👍 В дитинстві займалася танцями, тому для мене хореографія нескладна (1). Спасибі", " Дуже сподобалося!❤️ Відчуваю себе дівчинкою-дівчинкою!", "Супер, сексі", " дуже красиво, і руху і музика 😍 👍 ❣ думаю складність 2. 🤔Як називається трек?", "Неймовірна хореографія", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, подружка Зеленського розповіла про незвичайний "будильник".

Як повідомляв Знай. ua, партнерка Зеленського Шоптенко розповіла про дуже важливе рішення.

Також Знай. ua писав, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко в одному відео показала головну проблему жінок.