Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік надії Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

Ще цієї ночі він стежив за своєю дружиною в прямому ефірі "Танців з зірками", а зараз вирішив поділитися ситуаціями, які повинні були відбуватися з більшістю.

Читайте Знай в Google News!

Заговорив про них Дантес в Stories Instagram. "А з кожним таке бувало, що ти розповідаєш всім дуже довго, про те як ти схуд. Потім встаєш на ваги, а там + 1 кілограм, тому що ти як свиня жреш весь тиждень", — розповів співак у першому короткому відео. А в другому згадав ще одне спостереження, яке стосується занять спортом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"І друге спостереження, з кожним таке бувало, що пішов займатися якимось активним видом спорту: баскетбол, футбол, чим завгодно. Форму кинув потім в сумку, мокру, смердючу, а через тиждень потім згадуєш, що тобі знову потрібно йти займатися спортом, а у тебе все смердить", — підсумував криком Володимир Дантес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Дантес зізнався, що робив за спиною у Наді Дорофєєвої: "Благав його вставити..."

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва повертається на паркет "Танців з зірками" - готує щось грандіозне

Знай.ua писав, Дантес злився в поцілунку з красунею після виступу на сцені: успішна Заміна Ткача.