Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік надії Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

Зовсім недавно він випустив кліп на пісню "Якби", яку написав шанувальник Дантеса. Твір присвячений розставанню закоханих, які ніяк не можуть зважитися і попрощатися один з одним.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Володимир в Instagram Stories радіє, що кліп переглянули більше 1 мільйона разів, і виставив відео з коміком, ведучим і учасником команди "Наш Формат" Володимиром Черняком. Він, сидячи у себе в машині, вирішив поділитися версією власного танцю під пісню "Якби". Спочатку він повторив кілька рухів руками, а потім вирішив повернутися до камери спиною і прикрити п'яту точку, яку було б видно без спеціального знаку оклику.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також Дантес сьогодні розповідав своїм шанувальникам про дві ситуації, які могли з ними коли-небудь статися. Перша стосується хвастощів з приводу схуднення, після якого на вагах можна побачити +1кг, а друга — про спортивні речі, які залишаються в рюкзаку до наступного тренування і заваніваются.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дантес зізнався у свинстві та власному смороді: "З кожним таке бувало"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва повертається на паркет "Танців з зірками" - готує щось грандіозне

Знай.ua писав, Дантес злився в поцілунку з красунею після виступу на сцені: успішна Заміна Ткача