Зіркове сімейство Кардашьян розміється на розіграшах. І це не порожні слова, навіть незважаючи на велику кількість шанувальників і грошей сестри мами і онучки з клану Кардашьян продовжують робити шоу.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз практично вся сім'я зібралася заради пранка над своїми друзями - було весело. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Super.su".

"Вам дзвонить клан Кардашьян. Ваша реакція? Кріс, Кім, Кайлі і всі інші влаштували кумедний пранк - набирали своїм знайомим, сидячи перед телефоном в повному сімейному складі, і мовчали. Реакції безцінні, від Трістана Томпсона, у якого все життя пронеслося перед очима, до Заціпенілої Хейлі Бібер та Тревіса Скотта, який з порога закричав "BYE!". Хтось із них, явно отримавши психологічну травму, більше трубку про всяк випадок не здійме.",- пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, чоловіком якої є популярний репер Каньє Уест, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Нещодавно зіркова красуня порадувала шанувальників яскравими знімками, на яких позує в спокусливому образі.

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

Кім відображена в затишній кімнаті, вона вмостилася на синьому диванчику. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в спокусливому вбранні - на ній сірий шовковий комбінезон, під яким немає бюстгальтера, крізь розріз в зоні декольте просвічуються груди, а голі соски пробиваються крізь тонку тканину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, нещадна Кім Кардашьян і Тіматі на Байкалі: найкращі анекдоти про знаменитостей.

Як повідомляв Знай.uа, гаряча Кардашьян побешкетувала біля басейну в невидимому купальнику.

Знай.uа писав, українська Кардашьян в дірявих лосинах розсунула булки - вразливим не дивитися.