Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує свою багатотисячну армію шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно артист випустив кліп на пісню "Если бы", яку написав шанувальник Дантеса. Композиція присвячена розставанню закоханих, які ніяк не можуть зважитися і попрощатися один з одним.

Цього разу Володимир розмістив у своїх Insta Stories кумедні ролики, на яких постав у культовому образі Нео з "Матриці", якого зіграв Кіану Рівз. У кадрі співак повторив фразу з фільму: "Я ненавиджу злочинність. Ну все, мені час".

У підписі до ролика Дантес зазначив, що олди повинні зрозуміти його образ. Також чоловік Дорофєєвої спробував "ухилитися" від куль, як це робив головний герой "Матриці". Варто зазначити, що Нео у виконанні співака вийшов дуже навіть добре.

скріншот

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відомий комік потряс голою п'ятою точкою заради чоловіка Дорофєєвої Дантеса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес зізнався в свинстві і власному смороді: "З кожним таке бувало".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес розповів, як соцмережі врятували його: "Наср*ти та піти".