Нещодавно стало відомо, що світова знаменність кіт Степан отримав престижну нагороду в Каннах

Кіт Степан. Фото: скриншот відео
Кіт Степан. Фото: скриншот відео
Кіт Степан. Фото: скриншот відео

Ставши знаменитістю з легкої руки популярної співачки Брітні Спірс, 13- річний кіт Степан не перестає дивувати шанувальників. Маючи 1,3 млн, йому вдалося зібрати понад 10 тисяч доларів допомоги для травин, які постраждали внаслідок війни. За це кота нагородили престижною відзнакою World Influencers and Bloggers Awards у Франції, повідомляється на Іnstagram-сторінці кота.

Зазначиму, що цією нагородою відзначають успіщшних блогерів та блогерок, які зробили значний внесок у суспільне життя. Фото кота у блакитному метелику було опубліковано на офійційній сторінці заходу.

На церемонію знаменність прибув особисто. Нагадаємо, через воєнні дії Степан разом з власницею евакуювався до Салтівки у Харкові, а пізніше вони були змушені виїхати до Франції, де й дотепер перебувають.
Номінований на нагороду кіт був ще 30 квітня, а сама церемонія відбулася 18 травня у Hotel Martinez. Степана винесли на червону доріжку у патріотичному метелику синього та жовтого кольорів.
Шанувальники кота, не тільки з України, всіляко підтримали тварину, у дописах відмітили, що вони його люблят

Кіт Степан. Фото: скриншот Іnstagram.com/loveyoustepan

На підтримку кота вже з'явився новий мем, якій оприлюднили на його сторінці з написом: "В нас навіть коти круті Stepan Харківський".
Нагадаємо, пес Патрон, кішка Шафа та інші: як українські тварини-герої наздоганяють за популярністю Степана з Харкова.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще