Провідний пародист Тома Круза Еван Ферранте миттєво став вірусною сенсацією після того, як опублікував відео про себе в образі голлівудської зірки в соціальних мережах і на YouTube.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Імітатор Тома Круза, безумовно, говорить "покажи мені гроші" після того, як отримав схвалення від самого значка Top Gun.

Еван Ферранте став одним з кращих імітаторів Тома Круза в світі після того, як друг по коледжу помітив, що у нього ті ж манери, що і у голлівудської зірки.

Звідти Еван почав публікувати свої наслідування на YouTube, де він переосмислив фільми з Томом Крузом у головних ролях, ставши в процесі вірусної інтернет-сенсацією.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Еван Ферранте: скрін з DailyStar
Еван Ферранте: скрін з DailyStar

Після декількох годин перегляду фільмів Тома Круза і налаштування більш тонких деталей голосу і манер зірки, незабаром його запросили на заходи і вечірки, щоб він видавав себе за актора.

Однак поворотний момент настав, коли його попросили стати дублером голосу у великих голлівудських студіях, включаючи Paramount.

"Пару разів я був його голосом для тестових причепів", - сказав Еван.

"Paramount запросила мене, тому що це було простіше, ніж запросити Круза. І Ви отримуєте ці концерти тільки в тому випадку, якщо у вас є згода від цієї людини або його компанії".

Еван Ферранте і Том Круз: скрін з DailyStar
Еван Ферранте і Том Круз: скрін з DailyStar

Назвавши зірку "найкращим у своїй справі" і заявивши, що він "повністю зобов'язаний Тому Крузу", Еван згадав єдиний в житті момент, коли він зустрів свого кумира на вечірці, і сказав: "Внизу моя дівчина базікала з Том готоясь до від'їзду на своєму мотоциклі. Моє обличчя засвітилося, і він просто обійняв мене. Майже одночасно ми сказали: "Це честь і привілей зустрітися", перш ніж він був дійсно крутий і просто сказав: "Молодець".

Нагадаємо, що Леді Гага зізналася Тому Крузу в любові.