Поп-сенсація Брітні Спірс мало що залишила уяві, коли вона оголила своє неймовірне тіло перед камерою в крихітному бікіні, сміливо граючи зі своїми трусиками.

Дану публікацію Брітні Спірс розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Брітні Спірс виглядала готовою оголити все для своїх легіонів вірних підписників в Instagram в обтягуючому бікіні з леопардовим принтом.

40-річна поп-сенсація одягла крихітний костюм з двох частин, який виглядав ледь скріпленим рожевими нитками, для свого останнього танцювального відео в соціальній мережі.

Брітні мало не ризикнула бути забаненою на платформі, коли вона грала з поясом своїх крихітних трусиках, як ніби збираючись стягнути їх.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зірка демонструвала свій підтягнутий живіт і стегна в топі з вирізом на шиї і трусиках із зав'язками, а її світле волосся майстерно падало на одне плече, коли вона тліла перед камерою.

Брітні вибрала сміливий погляд на підводку для очей в короткому кліпі, додавши срібне намисто з підвіскою і трохи більше, коли вона виставляла напоказ свої речі, підписавши свій кліп: "HELLLOOOOO".

Пара коричневих туфель на підборах з гострим носком завершила ансамбль, а собачки Брітні пустували на задньому плані, перш ніж Брітні зібрала свої світлі локони в витончену зачіску, дражливо скручуючи свої підтягнуті стегна для своїх шанувальників.

Це сталося, коли вона зробила чарівне і досить відверте визнання про першу зустріч зі співаком Despacito Джастіном Бібером.

Нагадаємо, що Брітні Спірс повідомила, що вона втратила свою дитину.