Дружина відомого українського актора та гумориста Юрія Ткача Вікторія часто радує користувачів якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч людей.

Наразі жінка поділилася своєю некороткою історією розлучення з коханими людьми. Цей процес розпочався ще задовго до війни, десь за два місяці (50 днів) до нещасного 24 лютого 2022 року.

Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4
Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

"Півроку... Шість місяців... 180 днів... 4320 годин розлуки... Нарешті ми всі разом", - пише Вікторія Ткач у публікації.

Виходячи зі знімків, стає зрозуміло - їй і дочці вдалося возз'єднатися з батьками, чого неможливо було зробити раніше через війну.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На фотографіях також відзначено і гуморист Юрій Ткач. Хоча з ним жінка з малечею могли бачитися і раніше.

Вікторія та Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Вікторія та Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

"На таке неможливо дивитися без сліз. Дай боже, кожна сім'я дочекається додому своїх героїв у здоров'ї", "Це прекрасні відчуття, після довгих днів розлучення", "Я дуже тішуся за вас, нехай все у вас буде добре" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про найбажанішу мрію: "Як же хочеться"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохаюсь у кожну вулицю"

Знай.uа писав, Вікторія Ткач зізналася, чи хоче другу дитину від чоловіка гумориста: дочка Ліза точно не проти