Колишня дружина Позитива (Олексія Завгороднього), а також найкраща подруга Насті Каменських дизайнерка Анна Андрійчук розповіла про свій стан під час війни.

У новому пості в Інстаграмі Анна Андрійчук описала все те, що відчуває зараз. Вона зізнається, що, відчуваючи панічні атаки, таким чином карає себе за те, що не стоїть з автоматом в окопах і не може зупинити цей жах.

"Вперше у житті я закрилась від усіх. Від друзів, знайомих, від вас і навіть від себе. Ця проклята війна забрала у нас 147 щасливих днів. Нестерпний біль за кожного українця. За землю нашу рідну. За кожну дитину, за материнські серця і наших відважних захисників. Страх. Ненависть. Сльози. Депресія. Від цього болю неможливо дихати. "Привіт" панічним атакам.", - пише вона. Анна Андрійчук

Позитив і Анна Андрійчук, фото: L Officiel
Позитив і Анна Андрійчук, фото: L Officiel

Розповідає, що вона сама і її сім'я докладаються до перемоги України у цій жахливій війні усім, чим тільки можуть. Однак відчуває, що всього цього замало, адже прокляті рашисти продовжують винищувати український народ і плюндрувати нашу землю.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Але український дух не вбити ніякою зброєю. Хоча війна і хоче забрати у нас майбутнє, мрії, вечори з коханими та душевні розмови з рідними. Так, війна намагається це зробити… Але проживши найжахливіші місяці мого життя я зрозуміла - головне не мовчати. Відкривати душу, випускати біль назовні, розривати цупкі обійми страху і депресії словом. Порожнеча… Оголена душа. Слова починають вириватись з вуст. Говорити і не мовчати! Ви згодні?", - ділиться вона. Анна Андрійчук

Фото: instagram.com/annchuk
Фото: instagram.com/annchuk

Нагадаємо, колишня Позитива з "Время и Стекло" Анна Андрійчук пояснила, чому з'їхала від нього: "Iнша жінка на совісті Льоші"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Позитива Анна Андрійчук розповіла, що стало причиною розлучення: "Я хочу сім'ю і дитину"

Також "Знай.ua" писав, Марта Адамчук та Віра Кекелія пішли стопами Джона Леннона в Естонії заради України: "Почуття гордості і болю"