У всіх нас є своє минуле і не завжди воно дуже райдужне, позитивне і є прикладом. Є таке минуле, яке не розкажеш навіть своїй другій половинці.

33-річна співачка MamaRika (Еріка, Настя Кочетова) свого часу відвідала Америку, щоб взяти участь у американській версії шоу "Шанс". Там же була Надя Дорофєєва та Яна Соломко. Остання, до речі, зараз живе в росії та щиро плює на війну в рідній країні, адже навіть безкоштовно розважає росіян у ТРЦ на концертах.

Яна Соломко, фото: Знай.ua
Яна Соломко, фото: Знай.ua

Але повернемося до Насті Кочетової. Артистка стала учасницею шоу "Хто зверху", де у складі жіночої команди під керівництвом Лесі Нікітюк намагалася вирвати перемогу у чоловічої команди. У конкурсі "Правда/Брехня" вона зіткнулася віч-на-віч з актором Павлом Вишняковим.

Вишняков і Юлія Сахневич
Вишняков і Юлія Сахневич

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Суть конкурсу полягає в тому, щоб назвати факт про себе, а суперник має вгадати, чи це правда. МамаРіка розповіла історію саме з американського "Шансу".

"Коли я була дуже юна, у мене все було дуже пружне і один із колишніх чоловіків Мадонни шльопнув мене по попі... Є чим пишатися, так?" - сказала Настя.

Вишняков не повірив у таку можливість і прогадав. MamaRika поділилася тим, що Деніс Родман на Шансі був суддею на одному із конкурсів. Він сказав Насті "Baby, you ok" і шльопнув її, на що вона йому просто подякувала.

MamaRika отримала по попі від чоловіка Мадонни, коли відпалювала з Надею Дорофєєвою та Яною Соломко: "Є чим пишатися, так?"

Нагадаємо, що MamaRika показала чому дуже скучила за кордоном: "Прямо в серці".

Раніше ми повідомляли, що MamaRika закликала перестати слухати російське г*вно: "Ви спонсоруєте війну".