Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував новою пародією і цього разу висміяв главу мзс росії Сергія Лаврова, який вирушив у тур Африкою у пошуках підтримки. Відео комік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий – один із головних постачальників якісного гумору, який здатний розвеселити навіть тоді, коли зовсім не до сміху. Він регулярно радує новими пародіями, у яких висміює різних особистостей.

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

Так, цього разу під "гумористичний приціл" Юрія потрапив російський міністр закордонних справ Сергій Лавров, який напередодні вирушив у турне Африкою, сподіваючись знайти підтримку для росії, від відносин з якою відмовилися всі цивілізовані країни. Гуморист показав альтернативну версію "пригод" Лаврова, а хоча, як знати, може все так і було.

Юрій Великий в образі Лаврова. Фото: скрін youtube
Юрій Великий в образі Лаврова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Неймовірні пригоди Лаврова в Африці. Сміємося – значить не здаємось", – підписав нову роботу Юрій Великий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".