Відомий актор Сільвестр Сталлоне розкритикував продюсера культової франшизи за те, що він приховав від нього додатковий дохід і нібито виключив його зі всесвіту Роккі.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

На вихідних 76-річний чоловік розв'язав у Instagram звинувачення на адресу актора Дольфа Лундгрена та продюсера Ірвіна Вінклера за те, що вони нібито вирізали його зі знаменитої франшизи, яку він створив.

Знаменитий актор поділився фотографією, на якій він зображений Роккі Бальбоа, а Вінклер відредагував вампірські ікла, причому обидва вони були вкриті кров'ю.

У підписі до фотографії Сталлоне багатозначно написав: «Після того, як ІРВІН ВІНКЛЕР І СІМ'Я ВІДСОСАЛИ КАМІНЬ НАСУХО! Передбачуваний найненависніший, бездарний, старий продюсер у Голлівуді та його боягузливі діти знайшли свою наступну їжу… Драго».

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Скрін поста Сільвестра Сталлоне в Instagram
Скрін поста Сільвестра Сталлоне в Instagram

Він продовжив, назвавши їх кровопивцями, і зажадав повернути йому його права: «ПОВЕРНІТЬ МОЇ ПРАВА КРОВОПИСАМИ! Протягом усієї історії так багато артистів у кожній галузі, що записують, малюють, складають, було знищено цими кровопивцями, які зруйнували так багато сімей, набиваючи свої кишені за рахунок інших!»

Сталлоне зіграв Роккі Бальбоа у восьми фільмах, зняв чотири з них і був сценаристом або співавтором усіх фільмів про Роккі та Creed II.

Кинувши тінь на продюсера, актор націлився на Дольфа Лундгрена, який зіграв російського бійця Івана Драго в Роки IV.

«До речі, колись я не мав нічого, крім поваги до Дольфа, але він НІКОЛИ не розповідав мені про те, що відбувається за моєю спиною з персонажем, якого я для нього створив! СПРАВЖНІ ДРУЗІ дорожчі за золото. Дольфе, чому? Не телефонний дзвінок? #виробники-паразити #експлуатували жертв артистів», - закінчив Сталлоне.

Нагадаємо, що доньки Сільвестра Сталлоне скаржаться на свого батька.