Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" та учасник шоу "Танці зі зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати аудиторію публікаціями з творчого та особистої життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч людей.

Костянтин Бочаров сказав декілька слів про свою благодійну місію та її результати в ефірі телеканалу "1+1". Завдяки зібраним грошам з його концертів вдалося купити три машини для бійців із ЗСУ та пожертвувати понад 2 млн гривень.

Mеlovin з журналісткою 1+1, скріншот з відео
Mеlovin з журналісткою 1+1, скріншот з відео

Артист зізнався, що не всі позитивно реагують на його виступи під час війни. Частина українців вважає, що зараз не варто розважатися та співати на сцені, навіть із метою допомогти армії.

"Таких людей купа. У нас весь час "не на часі" чомусь, пір під час чуми. Але музика, кохання все ще дають нам емоції, все "на часі". Не можна собі забороняти", - сказав співак.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Mеlovin упевнений, треба продовжувати жити і не соромитися цього, адже як зазначила журналістка, саме за це борються військові на передовій.

А ще він не упустив можливості нагадати про свої майбутні концерти у Чернівцях, Львові та Трускавці.

"Концерти - не лише свято для душі та ментальності, а й пряма допомога нашим збройним силам України, нашим захисникам та захисницям на передовій та всім нам, якомога скоріше знищити ворога та наблизити перемогу", - пояснив Костянтин.

Раніше ми писали про те, що Melovin закрив роти росіянам, які намагаються зіпхнути з себе відповідальність: "Світ робить свого короля"

Як повідомляв Знай.ua, Melovin зробив те, на що всі українці так довго чекали - навіть війна не стала на заваді: "Сльози з першої секунди"

Також портал Знай.ua писав, що Melovin показав унікальний кадр путіна в комі - цього ніхто не очікував: "Нехай він із неї і не вийде"