Відомий український реп-виконавець, продюсер та телеведучий Олексій Потапенко, який відомий усім шанувальникам, як Потап вирушив на інший континент у пошуках допомоги. Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Олексій Потапенко та його дружина співачка Настя Каменських ще до початку повномасштабної війни виїхали з України, вирушивши у відпустку. Незважаючи на те, що зірки знаходяться вдалині від дому, вони не припиняють робити все, щоб підтримати та допомогти українцям.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Потап вирушив до Чикаго, де відвідав благодійний гала вечір, у рамках якого збиралися гроші для реабілітації українських військових у США. Артист подякував усім причетним до заходу та зазначив, що допомога для України зараз дуже важлива.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"За час незалежності Україна продовжує відновлювати свою ідентифікацію! У нас є власні традиції, власна мова та власні переконання! І ніхто не має права у нас це відібрати! Зараз ми доводимо це як ніколи. І це те, про що я в черговий раз з гордістю заявив на даному івенті", - розповів Потап.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зізналася, що надихнуло її на створення нового творчого "дітища" - Полякова мовчки "кивнула": "Дає сили жити".

Також наш портал інформував, що колишня Потапа Ірина Горова показала напівголі стегна, які можуть заспокоїти: "Не маємо права".

Крім того, ми писали, Настя Каменських після 5 місяців "хованок" від війни в Україні залізла до пшениці: "Хайпувати не набридло?"