Відома українська гумористка та актриса, зірка "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про життя у Болгарії та зізналася, коли планує повертатися до Києва. Цим вона поділилася в ефірі "Сніданку з 1+1".

Олена Кравець розповіла, що зараз перебуває в Болгарії разом із молодшими дітьми та тещею, яка всіляко її підтримує та допомагає наглядати за двійнятами. Втім, старша донька Марія не витримала довгого розставання з будинком та "утекла" назад до Києва.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

"Ми в Болгарії. Тут живуть діти, двійнята зі мною, мені допомагає свекруха. Старша дочка Маша вона поїхала до Києва, оскільки не могла більше тут перебувати, її тягнуло просто і там, мені здається, вона ожила одразу. Тому зараз ми в такому складі. Ну я не можу сказати, що тут тяжко, тут нормально", - поділилася артистка.

Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram
Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олена Кравець зазначила, що мріє якнайшвидше повернутися додому, оскільки дуже скучила за Україною.

"Я дуже сподіваюся, що ми восени повернемося, я вже не можу, я вже так скучила. Пів року кочового життя, я дуже хочу додому і мені здається, що вже потрібно", - зізналася Олена Кравець.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач з "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Таня Песик із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма: "Ракета петарда".