Відомий український актор, гуморист зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач зміг "загіпнотизувати" Дашу Астаф'єву та інших зірок незвичайним застосуванням своєї зачіски. Відео артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач – один із головних постачальників гарного настрою для українців. З самого початку війни він намагається подарувати хоч трохи позитиву та усмішок, а водночас активно займається волонтерством, як і багато інших артистів.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист вирішив трохи порадувати шанувальників кумедним роликом. Юрій Ткач потрапив під дощ і вирішив отримати несподівану користь від своєї зачіски, знявши "антистресове" відео, яке підкорило багатьох шанувальників, а також багатьох українських зірок, зокрема, Дашу Астаф'єву, Славу Дьоміна, Олю Цибульську, Катю Нікітіну та Олександра Еллерта.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Краш", "Ай лав ю", "Залипла, як від гіпнозу", - написали у коментарях під відео.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач з "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Володька з "VIP Тернопіль" пішов на провокацію Тетяни Песик, перетворившись на "дамочку": "Бомбезна, тільки очі сумні".