Зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна захопилася почуттям гумору та незвичайною здатністю воїна ЗСУ. Забавним роликом знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє багато уваги своїй сторінці в соцмережах і регулярно радує шанувальників новим контентом. Актриса ділиться як знімками з особистого життя, так і показує, як проходять її робочі будні. Так, цього разу вона захопилася українськими захисниками, які, незважаючи на війну, знаходять місце для гумору та дивують силою духу.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Катя Нікітіна показала бійця ЗСУ з незвичайною здатністю, яка доступна не кожному. Так, на відео чоловік за допомогою живота підкидає автомат і вправно ловить його руками, тим самим наводячи в бойове становище. Виглядає унікальний трюк одночасно і смішно, і гарно.

Воїн ЗСУ. Фото: скрін instagram stories
Воїн ЗСУ. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Як правильно приводити зброю в бойове становище", - коментує товариш спритного бійця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару нагадала італійцям про Україну і показала свого коханого: "I stand with Ukraine".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, подруга вагітної Еліни Світолиної розповіла, як переселенці давали їй 50 тисяч гривень: "Ви збожеволіли? Я не взяла б і 20".