Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв за допомогою свого дару і карт передбачив, що чекає на Одесу в першу половину серпня місяця. Після розкладу екстрасенс зрозумів, місту варто приготуватися до "спекотного" періоду у всіх сенсах.

Максим Гордєєв, скріншот з відео
Максим Гордєєв, скріншот з відео

Першою йому випала карта смерті і це дуже поганий знак. Макс попросив одеситів приготуватися до великих випробувань, а перевіряти їх на міцність будуть окупанти. Гордєєв впевнений, вони обстрілюватимуть мирне населення, без жалю та співчуття.

"Будь ласка, не ігноруйте. Будуть прильоти. Вони намагатимуться вас топити максимально. Жодних пляжів, прогулянок центром міста. З води та повітря вони намагатимуться пробити Одесу та область", - сказав Гордєєв.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Незважаючи на це, Макс вірить, що ситуацію можна буде вирішити і наші військові вистоять, не віддадуть місто. Проте обстріли будуть.

Нагадаємо, екстрасенс Макс Гордєєв приголомшив новим пророкуванням - 1 вересня стане святом смерті: "Не віддавайте дітей до школи"

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Гордєєв передбачив, де будуть жорстокі прильоти від окупантів у першій половині серпня: "Це не жарти"

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що путін став пожирачем енергії українців, досягнувши бажаної мети: "Ганьба, що ви дозволили... "