Євген Клопотенко став гостем Григорія Решетника у проєкті "Як ти?", де українські зірки розповідають про те, як їх змінила війна.

Звичайно, спочатку розмова йшла про актуальні теми про ЗСУ, борщ і бажання Клопотенка піти в тероборону, але потім чоловіки дісталися і "солоденького". Адже зачепилась тема стосунків.

Евгений Клопотенко, фото: Instagram
Евгений Клопотенко, фото: Instagram

Переможець МастерШеф зізнається, що шанувальниці йому часто пишуть і звуть його на побачення. Але він не погоджується, адже його популярність йому трохи заважає. Він вважає, що йому потрібна людина, яка зможе це витримати. Решетник зазначив, що тоді потрібен хтось спокійний, на зразок головної героїні 2 сезону шоу "Холостячка" Злати Огнєвіч.

"Злата Огнєвіч, до речі, пише постійно, я сердечки їй ставлю. Ми бачилися, до речі. Ми зі Златою дружимо... Востаннє бачилися тижнів 2 тому, у мене вдома. Я готував їжу, вона розповідала як з'їздила до Карпат. Вона татуювання зробила ... Ми з нею познайомилися, коли вона співала якось у Єгипті. Вона так заспівала, до мурашок. Я там відпочивав, минулого Нового року" , - видав правду Клопотенко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Решетник зазначив, що Євген був знайомий із Златою до "Холостячки". Кулінар підтвердив це та заявив, що навіть міг піти на романтичний проєкт до неї, але не пішов. А тепер Огнєвіч приїжджає до нього додому.

"Вона до мене дуже добре ставиться. З теплом величезним. Я думаю, що вона завжди про мене добре відгукується і в нас прекрасні стосунки.... Злата для мене щось готувала, але я прошу всіх, що не потрібно мені готувати", – ділиться Клопотенко.

Також переможець "МастерШеф" заявить, що йому потрібна сучасна дівчина, яка народить їй дитину, але буде готова до того, що він сам не буде постійно з сім'єю, адже вона працює для інших людей, від чого відмовитись не зможе.

Нагадаємо, що переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко злишить російські ресторани без всіх регалій.

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Злата Огневич у стильному мерчі поміркувала про українців під обстрілами.