Війна скасувала багато телевізійних проєктів або ж поставила їх на паузу. Таким є і 12 сезон шоу "Холостяк" з Алексом Топольським, який мав вийти на екрани у березні 2022 року.

І поки українці продовжують чекати на найромантичніше шоу "Холостяк", ведучий проєкту Григорій Решетник випробував долю та запропонував роль головного героя переможцю "МайстерШеф" Євгену Клопотенку.

Євген Клопотенко, фото Знай.ua
Євген Клопотенко, фото Знай.ua

У рамках проєкту "Як ти?" Гриша та Женя подзвонили батькам кулінара та запитали, чи відпустять вони його на шоу "Холостяк". Мама Клопотенка відповіла чітке та категоричне "ні".

"Розумієш, батьки просто переживають. На МайстерШеф я матюкатимуся, на "Холостяку" над жінками знущатимуся або вони з мене.", - пояснює позицію мами Клопотенко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

За розмовою Жені з мамою зрозуміло, що мама особливо не сподівається роздобути невістку і збагатити онуків. Вона зазначила, що сказала синові поставити у цьому питанні крапку.

"У мами хвора тема... Вона хотіла, щоб були діти... Я хочу людину, яка підтримуватиме, але як я її знайду в цьому потоці?", - зізнається Клопотенко.

Нагадаємо, що Григорій Решетник знайшов "заміну" Алексу Топольському у "Холостяк-12": вся Україна не буде проти.

Раніше ми повідомляли, що Євген Клопотенко позбавить російські ресторани всіх регалій: "Це справжня зброя".