Українська попспівачка та композиторка, заслужена та народна артистка України Ірина Білик спілкується зі своїми шанувальниками у соціальній мережі. Вона ділиться із фанатами подробицями особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 367 тисяч осіб

Ірина Білик. Фото: скриншот Instagram
Ірина Білик. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, через війну співачка була змушена виїхати разом з молодшим сином за кордон, а її будинок який знаходиться в бучанському районі, постраждав у перші дні війни. З молодшим сином співачка була вимушена тікати з рідного дому. Окупанти поселилися в її будинку, вона показала, що вони залишили після себе.

Нещодавно у сторіс співачка оголосила, що з 5 серпня вона починає благодійний гастрольний тур разом з Асією Ахат та Олегом Скрипкою. Кадри своїх виступів співачка опублікувала в сторіс.

Також і соціальні мережі поділилися кадрами виступу Ірини Білик. Зокрема ТГ-канал "Культурная прачечная" опублікував відео виступу співачки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто зазначити що глядацька зала була заповнена. Проте глядачі сиділи не в кріслах, а за столиками з салатами та коньяками. Народна артистка не дуже й то старалася позападати в ноти фонограми.

"Виглядає усе це дійство сумно і трохи жалюгідно", - говориться у повідомленні.

Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories
Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories

Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories
Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories

Ірина Білик, скриншот: ТГ-канал "Культурная прачечная"
Ірина Білик, скриншот: ТГ-канал "Культурная прачечная"

Нагадаємо, "Це Білик чи Гросу": співачка Ірина Білик кардинально змінилась, шанувальники ледь впізнали.

До слова, Ірина Білик показала всім, як потрібно любити по-справжньому: "Торкнулася сердець багатьох українців".

Раніше ми писали, що Аліна Паш втрутила Ірину Білик у свої виступи в окупованому Криму: "На весіллі у її друзів".