Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська вийшла на прогулянку і несподівано вирушила прямо в дитинство. Як зірці це вдалося, вона розкрила в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та намагається тримати їх у курсі більшості подій у своєму житті. Виконавиця радує яскравими знімками та забавними відео, які завжди піднімають настрій українцям.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так цього разу зірка вийшла на прогулянку і вирішила поділитися враженнями. Оля Цибульська в парку натрапила на карусель і вирішила прямо на ній вирушити назад у дитинство, нехай і ненадовго. Але найбільше співачку порадувало те, що фігура дозволила їй покататися на атракціоні.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Ля, ля, ля у мене д*па влізла в гойдалку. Іноді просте щастя в тому, щоб згадати дитинство. Навіть якщо стане нудно на третій хвилині", - зазначила виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне" .

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася" .

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".