Весь цивілізований світ вважає за необхідне допомагати України в кровопролитній війні, яку розв'язала росія на нашій території.

Звичайно, не залишаються осторонь і всесвітньо відомі зірки. І поки окупантів рф в госпіталях розважає Стас Міхайлов, Євген Петросян та інші путінскі посіпаки, то Україна радо зустрічає гостей із світовим ім'ям.

Спочатку це була голівудська акторка Анджеліна Джолі, потім Бен Стілер, а зараз до столиці України прибула акторка Джессіка Честейн.

Джессіка Честейн
Джессіка Честейн

Цю 45-річну зірку українці можуть пам'ятати за ролями Керолайн Стоддарт у "Dark Shadows", Сари Вільямс у "Вероніка Марс", Сігрун Борг у "Закон і порядок", Сари у "Білосніжка та мисливець" та, звісно ж, Вук у "Люди Ікс: Темний Фенікс".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вук, Люди Ікс (Джесіка Честейн), кадр з фільму
Вук, Люди Ікс (Джесіка Честейн), кадр з фільму

7 серпня знаменитість прибула до Києва потягом. У Мережі з'явилося відео, де Честейн виходить з вагона. Вона відвідала дитячу лікарню "Охмадит" в межах свого візиту до Києва.

Також планується поїздка до Ірпіня та зустріч з Президентом Володимиром Зеленським та головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком.

Нагадаємо, що не Анджеліною Джолі єдиною: українці отримали потужну допомогу, яка врятує не одну сотню життів.

Раніше ми повідомляли, що Славік Вакарчук посунеться? Легендарні Coldplay заспівали хіт "Океан Ельзи" у Варшаві: "Слава на весь світ".