Квентін Тарантіно дуже полюбив Top Gun: Maverick. Режисер «Вбити Білла» дав рідкісний захоплений відгук про сіквел з Томом Крузом, який все літо бив рекорди касових зборів.

Цю новину розмістили на порталі «gamesradar»

"Зазвичай я не так багато говорю про нові фільми, тому що мене змушують говорити тільки хороше, але в цьому випадку я страшенно люблю Top Gun, фільм Maverick", - сказав він у підкасті CinemaBlend ReelBlend.

"Я гадаю, що це було фантастично. Я бачив його у кінотеатрах. Це було, як каже наш добрий спільний друг Бретт Істон Елліс, і «Вестсайдська історія» Стівена Спілберга справжнє кінематографічне видовище, яке я думав, що більше не побачу".

Тарантіно зізнався, що він мав певні сумніви, коли він почув про продовження сіквела без Тоні Скотта. Режисер оригінального фільму «Найкращий стрілець» брав участь у початкових етапах сиквела, але, на жаль, помер у 2012 році. Режисером "Маверіка" виступив Джозеф Косінскі, а виконавчий продюсер Джеррі Брукхаймер також повернувся.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Це не було такою вже великою турботою", — розповів Тарантіно про свою розмову з Крузом. "Я вважаю, що якщо він збирався це зробити, то у нього це добре виходить. Але я запитав його: "Як ви робите Top Gun без Тоні Скотта?"

Круз відповів йому, що вони розробили спосіб зробити це – і найголовніше, бо вони мали гарну історію.

"Це було дуже приголомшливо", - додав Квентін Тарантіно.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про новий фільм із Томом Харді.

Нагадаємо, з'явилася інформація про те, що Бен Аффлек повернеться до ролі Бетмена.