Презентуючи свою нову книгу під назвою "Дівчина з найбільшим тортом", співачка подякувала своєму автору-примарі Алексу Абрамовичу та своєму видавцеві Харперу Коллінзу.

"Чувак(и). Я думаю, що, можливо, я щойно дописала свою книгу... Після ДЕСЯТИЛІТТЯ тягання за... " написала вона у Instagram .

Але за словами Лав, дата виходу книги залишається туманною.

Вона написала: "Є (без жартів) дуже реальний резервний ланцюжок енергопостачання, так що не питайте мене, коли (важливо те, що зараз все гаразд").

Лав продовжила дражнити, чого фанати можуть очікувати від мемуарів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

58-річна вдова лідера групи Nirvana Курта Кобейна сказала, що підправила частину мемуарів, включивши в них більше особистих даних про свою сім'ю, зокрема про матір та "неймовірно гламурну бабусю".

"Невірна розповідь, тому що це те, що людям "подобається". Правда набагато веселіша, багатша, має більше сенсу. І ганчірок теж багато!" - Додала Лав.

"Дівчина з найбільшим тортом" мала вийти у продаж у 2013 році, але у Кортні все пішло не за планом. 2014 року вона назвала проєкт "катастрофою", і фанатам довелося потерпіти до його виходу.

Лав вийшла заміж за фронтмена Nirvana Курта Кобейна в 1992 році, і того ж року у них народилася донька Френсіс Бін Кобейн.

Легендарний музикант помер у квітні 1994 року.

Курт Кобейн і Кортні Лав, фото: april-knows
Курт Кобейн і Кортні Лав, фото: april-knows

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян розлучилася з Пітом Девідсом швидше, ніж з Каньє Вестом: роз'їхалися різними континентами.

Раніше ми повідомляли, що фанати Брітні Спірс благають ФБР знайти зірку "Toxic" після дивних натяків: "Я вибухну".