Відома артистка Ксенія Мішина, яка стала найбільш популярною після участі в шоу "Холостячка" показала свій розслаблений стан на зеленій сонячній галявині разом з сином.

Ксенія у своєму Instagram розмістила лонгрід про війну та усвідомлення того, що війна оголює проблеми, зриває з людей маски, та дійсно виявляє найяскравіші особистості.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

Артистка написала, що попри те, що рани, які наносить війна надзвичайно болючі, вони і дають усвідомлення того, хто насправді є цінним у житті.

Люди з добрими серцями, чесні, сильні, ті, хто зміг приборкати страх і не зрадив принципів. Той, хто рятуючись від внутрішньої темряви, почав допомагати, дарувати, створювати… Так буде завжди! Темрява та світло! І я молюся про те, щоб пройти якнайшвидше цей етап, де треба навчитися розчаруватися і відпускати, Де треба жорстко відстоювати свої межі та боротися за себе. Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Для ілюстрації жінка обрала цікаве фото зі своїм сином Платоном на галявині. Де вона сидить розставивши ніжки, а між ними сидить син.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

Дехто з читачів не став читати довгі тексти, та не оцінив всієї глибини написаного Ксенією, однак оцінив позу, у якій зробила фото жінка.

"Виглядає так, ніби знову народила", "Цікава поза", - написав дехто з підписників.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Решта ж шанувальників погодилися з Ксенією, та засипали її схвальними відгуками

"Підписуюсь під кожним словом", "Ви дуже мудра дівчина!", "Влучно сказано", "Так круто написано, дуже мудро, але воно так і є", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Ксенія Мішина заступилася за Олену Зеленську, на яку накрила хвиля хейту.

Як повідомляв "Знай.ua" Ксенія Мішина з шоу "Холостячка" панічно боїться мобілізації жінок у ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що колишній Ксенії Мішиної Еллерт зайнявся корекцією емоційного стану.