Учасник "Холостячки" Андрій Рибак хоч і не завоював серце головної героїні Ксенії Мішиної, але зміг зацікавити велику кількість шанувальників. Наразі чоловік активно розвиває свій аккаунт у Instagram, де за ним стежить понад 200 тисяч людей.

Андрій Рибак та переможець "Холостячки" Олександр Еллерт знову вийшли на зв'язок із росіянами в чат-рулетці для YouTube каналу "Але це не точно", щоб порадувати українських глядачів. Цього разу їм трапилося чимало цікавих та смішних персонажів, а уривок розмови з одним із них Рибак розмістив у Instagram.

Еллерт і Рибак, скріншот: Youtube
Еллерт і Рибак, скріншот: Youtube

Вони поспілкувалися з одним молодим хлопцем, який мав не найрозкішніший задній фон, схожий на будівництво. Рибалка та Еллерт трошки пожартували, дізнавшись, що він із Ростова і розмовляє українською. Тоді хлопець здивовано озирнувся, ніби зрозумів, де знаходиться, та й відключився. Можливо, він просто збрехав.

"Відкрили очі пацану з "ростову"! 😁😂" - написав Рибак.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Глядачі відпустили декілька жартів, побачивши цей уривок з відео.

Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/
Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/

Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/
Коментарі - instagram.com/rybak_sydney/

Раніше ми писали про те, що "колишній" Михайло Андрій Рибак розповів про різні переваги нареченої: "Яких музикантів хоче..."

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Рибак та Ігор Ласточкін провели експрес-курс з географії для росіянина, який назвав Херсон частиною рф: "Со*амба, на*уй"

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Рибак купив весільну сукню, але Еллерту про таке з Мишиною і не мріяти: "Дуже далеко"