Відома українська співачка Аліна Гросу останнім часом, на сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч людей, з'являється набагато рідше, ніж раніше.

Вона практично не публікується, щоб поширювати будь-яку інформацію чи важливі збори коштів для військових.

Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube
Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube

А зараз Аліна Гросу виставила одну єдину Stories, щоб розповісти про день народження своєї маленької родички.

"У моєї гарненької-племінниці день народження. Ви не уявляєте, як добре співає Софійка. А я все чекаю, коли батьки віддадуть її на професійний вокал. Нехай буде найщасливіша і найживіша у світі, коханні, злагоді. і доброті", - пише вона.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

Остання публікація у профілі – 6 липня, місяць тому. Там вона поділилася шикарними кадрами, влаштувавши фотосесію до свята Івана Купала. Однак нічого більшого... їй навіть нагадали, що вона продовжує співпрацювати з російським кіноагентом Горданою Мілевчич.

"Тамбовський вовк тобі друг", "Пощастило! У Києві все закрито, ніхто не святкує Івана Купала", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу після чуток про розлучення показала, які у неї стосунки з російським актором Романом Полянським.

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу раптово опинилася в лікарні під крапельницею: "А до цього ми з Мишком купували допомогу на відправку людям"

Знай.ua писав, Аліна Гросу зізналася, перед яким типом чоловіків не може встояти: "З апетитом"