Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) часто ділиться чимось у Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч людей .

Зараз у нашій країні триває повномасштабна війна проти рашистів, яка розпочалася 24 лютого. У Stories він поділився піснею співачки Sowa, текст якої був ним і написаний.

Melovin, instagram.com/melovin_official
Melovin, instagram.com/melovin_official

"Особлива пісня, написана для тебе ще до війни. Зачаровані ми сенсом заради серця ... Я щасливий, що ця пісня грає в серцях слухачів саме твоїм голосом", - пише він.

Melovin, скріншот: Instagram Stories
Melovin, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В останній публікації він показав кадри з концерту, що відбувся у Ходорові, що на Львівщині. За словами Melovin, їм вдалося зібрати понад 110 тисяч гривень для воїнів ЗСУ.

"Люблю ці концертні моменти, коли і глядачі, і артисти входять у кураж і вже не сильно себе контролюють", "Ти так добре пишеш ...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Mеlovin закликав українців продовжувати жити, не соромитися випитої чашки кави або манікюру: "Не можна собі забороняти"

Як повідомляв "Знай.uа", співак Melovin продовжує епатувати публіку – новий колір волосся та витончений манікюр: "Вау, тобі йде"

Знай.uа писав, Melovin закрив роти росіянам, які намагаються зіпхнути з себе відповідальність: "Світ робить свого короля"