Колишня Олексія Завгороднього, дизайнерка Аня Андрійчук часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 120 тисяч людей.

Зараз вона поділилася кумедною фотографією, пов'язаною із пошуком квартир у Європі.

Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube
Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube

"Потрібна квартира в Парижі для моєї подруги! Щоб вона не спала, як на картинці", - йдеться там.

Ця дівчина зазначила, що справді на знімку не вона. Там лежить невідома людина прямо на тротуарі, закутавшись у жовтий плед. Їй терміново потрібна квартира у Парижі, де вона опиниться з 22 серпня 2022 року.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Анна Андрійчук, скріншот: Instagram Stories
Анна Андрійчук, скріншот: Instagram Stories

До цього вона у профілі демонструвала відео з нарізкою моментів із життя. Ганна і заявила, що кожна людина може взяти із собою спогади і не переживати, бо їх неможливо відібрати.

"Люблю наше життя "до". А "після" обов'язково буде ще краще. Люблю кожного, хто є в моєму житті", - заявила Андрійчук.

На першому кадрі фігурує Настя Каменських, потім якийсь чоловік, Потап та інші важливі люди у її житті. Усі вони відображені у моменти щастя, радості та посмішок.

Нагадаємо, колишня Позитива Ганна Андрійчук згадала запальні танці з Потапом та романтичні прогулянки: "Люблю"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Позитива з "Время и Стекло" Аня Андрійчук прикрила голе тіло сорочкою, але багато що видно.

Знай.ua писав, "колишній" Наді Дорофєєвої Позитив подорослішав, щоб знову переконувати росіян: "Вони спалені"