Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов радує шанувальників не лише чуттєвими піснями, а й свіжими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Олександр Пономарьов розмістив святковий пост, тільки ось привітав він своїх шанувальників, ще й із Днем пам'яті святого цілителя Пантелеймона, який відзначається в одну дату з його днем ​​народження. 9 серпня артисту виповнюється 49 років, залишився лише рік до ювілею.

Скриншот з Instagram, Олександр Пономарьов
Скриншот з Instagram, Олександр Пономарьов

Шанувальники стали дружно вітати та адресувати безліч приємних побажань Пономарьову у коментарях.

А ось його друг та колега Михайло Хома, більш відомий аудиторії як Дзідзьо, навіть окремий пост написав для Олександра. Він попросив свою армію фанатів завалити його вітаннями та лайками. Павло Зібров та Оля Цибульська з великим бажанням відреагували на таке прохання та написали Пономарьову.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Обіймаю, Саня. Живи довго, щасливо, кайфово!!", "Многая літа", - написали артисти.

Варто зазначити, що виконавці написали разом уже не одну пісню і особливо здружилися під час війни, влаштовуючи різні благодійні заходи.

Раніше ми писали про те, що Олександр Пономарьов "відростив" собі та Дзідзьо великі голови, щоб похвалитися розміром: "Приємно бачити"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин, Олександр Пономарьов та DZIDZIO у Празі вказали шлях російському військовому кораблю

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Пономарьов обнявшись із Юрієм Горбуновим показали, як українські моряки захищають Дніпро: "Наші красені"