Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських знайшла гарне, незаймане людиною поле і зібрала оберемок високих колосків. Вони воскресили трепетні спогади з її дитинства – співачка любила плести собі віночки з польових рослин та квітів, коли була маленькою.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Зірка заявила, що в процесі плетіння вона бачить якийсь сакральний та глибокий зміст. Для неї це магічний момент, який пов'язує усі покоління.

"Сам процес плетіння — є в ньому якась сакральність і магія. Зв’язок поколінь. І мені так захотілось його повторити. ", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Не всі українці адекватно ставляться до постів Каменських. Її звинувачують у тому, що вона нібито втекла з рідної країни в таке лихоліття, записує кліпи в Європі і намагається піарити себе. Є й ті, хто підтримує зірку, але таких мало.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських розповіла, що насправді оберігає всіх українців, але ЗСУ не згадала: "Те світле почуття..."

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських розплакалася перед Сенічкіним з Барбіром і вивалила весь біль душі: "Кохання - надія"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських заспівала про силу кохання та представила новий майбутній хіт: "Коли мине війна"