Телеведуча, співачка та блогер Регіна Тодоренко за мить стала зрадницею України, будучи уродженкою Одеси.

Від неї почали з'являтися все більш марні новини. Наприклад, нещодавно вона змусила 3-річного сина спостерігати за пологами, а зараз вона знову повернулася до них, щоб розповісти, як вона на це наважилася.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

"Домашні пологи - це небезпечно для непідготовлених породіль і панікуючих родичів, які за перших провісників готові відправити молоду маму до пологового будинку за місяць до пологів", - пише вона.

Якось їй акушерка сказала, що домашні пологи – відповідальне заняття. Регіна Тодоренко відчула якісь невимовні емоції, пройшовши курси з підготовки до пологів. А її чоловік як завжди – спочатку сказав, що хоче, щоб вона народжувала у пологовому будинку, але якщо вона скаже інакше – він як слухняний хлопчик, прийме це.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram
Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram

Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram
Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram

Невідомо, чого чекати від зрадниці України надалі. Можливо, вона перегріється на сонці і захоче самостійно прийняти пологи, але вже не в себе, а в будь-якої іншої дівчини. А Влад Топалов стоятиме поруч, бо вона так захоче.

Нагадаємо, зрадниця Регіна Тодоренко пише казку про "тваринний світ", але без себе та росіян у головних ролях: "Цікаво..."

Як повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко, яка народжувала за 3-річного сина, посміялася над драмою зі своїм новонародженим: "Привітайте нас"

Знай.uа писав, зрадниця Регіна Тодоренко змусила 3-річного сина дивитися на свої пологи: "Ведмедик заливався сміхом, йому подобалося"