Український кулінар та переможець шоу "МастерШеф" Євген Клопотено став гостем у проєкті "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Крім особистого життя знаменитості та стосунків зі співачкою Златою Огнєвіч були також порушені питання харчування українських військових та того, як українці розтрощили росіян на кулінарному фронті.

Євген Клопотенко, фото Знай.ua
Євген Клопотенко, фото Знай.ua

Євген Клопотенко зізнався, що дегустував військові сухпайки.

"Вони супер круті! Ми перша країна у світі, де борщ є у складі сухого пайку. Є питання щодо харчування у військових частинах. Адже їжа – це частина морального духу. Коли відкриваєш російські сухі пайки, то розумієш, що тебе гімном годують. Ось і є відповідь на питання – навіщо покращувати харчування. Хочеться дати українським солдатам відчуття, що про них піклуються",- ділиться кулінар.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Не міг не згадали переможець "МастерШеф" і про українську "Борщову" перемогу, адже борщ офіційно визнано укранською стравою. Але це ще не все, що може дуже засмутити росіян.

"У російських ресторанів уже не буде світових нагород. Вони в цьому році увійшли до "Червоного путівника Мішлен". Тепер їм треба підтвердити статус наступного року, але вони його не підтвердять. Туди ніхто не поїде, туристів немає. Країна канцельована. Ми зробили величезне діло. Довели, що борщ – українська страва, а не російська. Перед нами вибачились і зрозуміли проблему. Є й інші премії – росію позбавили і їх",- рішуче налаштований Клопотенко.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко з "МастерШеф" розповів про стосунки із Златою Огнєвіч, вона навіть намагалася готувати.

Раніше ми повідомляли, що "Холостяка" із Топольським не буде? Григорій Решетник запропонував роль серцеїда Клопотенку.