Нещодавно Анастасія Покрищук часто ділиться з шанувальниками різними публікаціями в Instagram, де за її життям стежать від 25 тисяч людей.

Їй довелося змінити кілька облікових записів через те, що попередні порушували якісь правила соціальної мережі. Але це не дивно, адже вона не соромиться демонструвати свої пишні груди та виразні вилиці, зроблені під ножем хірурга.

Настя Покрещук, фото з Instagram
Настя Покрещук, фото з Instagram

Перше опубліковане відео демонструє ситуацію, від якої Покрищук, напевно, втомилася. Їй уже понад тридцять і її ровесниці вже роблять багато "брудних" речей, хоча їй теж є чим відповісти.

"Мої ровесниці клеють багатих мужиків. Я клею папірець собі на лоб: "Іди нах*й, все", - написано під відео.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Потім вона вирішила злегка оголитися, але не демонструвати багато, прикривши великі груди за волоссям, щоб було видно лише контури.

"Скільки вогню та сексу в однієї дівчини", "Добре виглядаєш", "Ах щасливчик цей ліфчик", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, перероблена пацанка Настя Покрищук задерла майку і дещо показала, щоб "принизити" хлопців: "Це відстій"

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна блогерка Настя Покрищук не посоромилася "замутити" з найкращим другом "свого хлопця": "Маршрут перебудований"

Знай.ua писав, блогерша Настя По хрещук сміливо накинулася на хлопця в ресторані, забувши про глядачів: "Давай відразу в ліжко, чого тягнути"