Королева поп-музики Мадонна виглядала як ніколи нестаріючої зі шкірою, що світиться, коли вона опублікувала серію карколомних знімків перед своєю появою на американському ток-шоу Джиммі Феллона.

Дану публікацію Мадонна розмістила на своїй сторінці у Instagram у розділі Stories.

Королева поп-музики з'явилася на вечірньому шоу за участю Джиммі Феллона в середу перед випуском свого альбому «Нарешті достатньо кохання».

Але саме її сяюча шкіра і приголомшливий вигляд відвернули шанувальників, а деякі відзначили, що її пости були химерно повторюваними.

Скрін сторіс Мадонни
Скрін сторіс Мадонни

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Розмістивши кілька закулісних фотографій, коли вона готувалася вийти на сцену, Мадонна підписала фото «Готуємось до Джиммі Феллона………»

Вона повторила підпис тричі, перш ніж опублікувати ще дві фотографії з тим самим підписом, написавши: «Розминка……»

Мадонну можна було побачити в яскравих зелених шортах з відповідними обрізаними рукавичками і чорній футболці з блакитним серцем посередині.

Скрін сторіс Мадонни
Скрін сторіс Мадонни

Особливу увагу привертають її довге світле волосся, яке каскадом спадало на плечі.

Також співачка мала чудовий тиждень після захопленого повідомлення, яке вона отримала від суперзірки Бейонсе після їхньої співпраці.

Скрін сторіс Мадонни
Скрін сторіс Мадонни

Бейонсе відправила Мадонні лист подяки і яскравий букет через кілька днів після випуску їхньої спільної роботи над новою версією Break My Soul, яка переплітається з хітом Мадонни Vogue.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Мадонна трусила своєю "добою" так, що міні-шорти розійшлися біля делікатних місць.

Нагадаємо, Мадонна показала, що має під міні-сукнею.