Щаслива пара Антоніни Матвінеко та Арсена Мірзояна склалася під осуд від багатьох українців.

Адже Арсен, який набрав популярність на талант-шоу, де й познайомився з Тонею, розлучався із дружиною та онуку Ніни Матвієнко вважали розлучницею.

Зараз Мірзоян дуже допомагає ЗСУ, а в Україні знову почали з'являтися чутки про пару - тепер про їхнє розлучення. Зіркове подружжя у студії "Сніданок з 1+1" прокоментували ці домисли про своє розлучення.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Тоня Матвієнко зараз повернулася до України, але незабаром знову поїде до Великобританії з почесною місією – співати для збирання грошей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Коли цього разу співачка поверталася на Батьківщину, то зробила це на день раніше, нікому не сказавши і прийшла сюрпризом на концерт Мірзояна, де він схопив кохану дружину в обійми просто на сцені.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу

Ведуча Валентина Хамайко не могла не спитати і про те, як зненацька з'явилися новини про розлучення зіркової пари.

"А, не потрібно читати радянські газети ... Мені друзі надсилають посилання кажуть, що нас полюбила преса" , - холоднокровно каже Мірзоян.

Тоню Матвієнко навіть умовляв піарник написати, що це неправда, але Матвієнко було відверто все одно на такі дурні чутки.

"Один раз потім я написала, але я написала "Не дочекаєтеся". Там якийсь блогер, я бачила, зняв відео і вони почали. Ні, ми не розлучаємося. Ми посміялися. Саша каже, що такий піар. Мене немає в Україні, а таке несеться", - посміхається Тоня Матвієнко.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко не розгубилася після повернення в Україну і на очах чоловіка Арсена Мірзояна осідлала жеребця.

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян зачарував дуетом із маленькою донькою Ніною: татова копія зростає.