Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною юзеркою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Лідія Скорубська перерахувала декілька справ, які обов'язково зроблять усі українці, коли закінчиться ця жорстока і кровопролитна війна з російськими окупантами. Наприклад, рідні люди обов'язково возз'єднаються та забудуть, що таке відстань.

Скріншот із Instagram, Lida Lee
Скріншот із Instagram, Lida Lee

Батьки, що воюють на передовій, міцно обіймуть своїх жінок та дітей, і ніщо їх більше не розлучить. І нарешті, настане та сама довгоочікувана перемога, на яку чекає весь український народ і навіть європейці.

"Настане час… коли під мирним, спокійним небом палати будуть тільки почуття. А прилітати — лише кохання до сердець! Настане час… нашої перемоги! Час сильної, незламної, незалежної країни, з неймовірним майбутнім…" - додала мрійливо співачка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Шанувальники поділилися з артисткою власними мріями. Деякі з них сподіваються, що психологічний стан українців обов'язково поновиться, а слухачі ще відірвуться на її концерті. Деякі жартівливо заявили, що чекають на зниження цін на снеки.

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Раніше ми писали про те, що Lida Lee анонсувала сольний концерт в окупованому Криму на зло всім росіянам: "Прийду з кавунами херсонськими"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee взяла приклад з Олени Зеленської, щоб поборотися за права жінок: "Символ непохитних, сильних"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee розкрила, що допоможе вилікувати душі українців, змучені війною: "Глоток музичного повітря"